PVC stolarija Beograd

Kako povećati izolaciju kuće i kako smanjiti utrošak energije?

PVC prozori i vrata pružaju savršen balans između energetske efikasnosti i udobnog života. Visoko kvalitetna PVC stolarija je odlično rešenje za poboljšanje kvaliteta vašeg životnog prostora. PVC stolarija pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, visoku sigurnost. Po svim ispitivanjima oko 40% gubitka toplote u domovima je zbog loše stolarije. Tako da se vrlo brzo po računima može videti ušteda, ugradnjom PVC prozora i vrata.

Svi PVC elementi se proizvode u različitim oblicima i bojama. Pa tako se PVC prozori uglavnom proizvode kao jednokrilni ili dvokrilni, dok se slabo primenjuju klizni, koji uglavno služe pri zastakljivanju balkona.
Isto tako, PVC vrata mogu se koristiti kao sobna, ulazna ili terasna. PVC stolarija ima dug vek trajanja i otporna je na sve vremnske uslove.

Prednosti PVC stolarije:

  • Laka za ugradnju
  • Odličan zvučni i toplotni izolator
  • Sprečava stvaranje vlage i kondenzaciju
  • Jednostavna za održavanje
  • Povoljna cena

Održavanje PVC stolarije

Održavanje PVC stolarije će vam pored novca uštedeti i vreme. Ova stolarija ne zahteva farbanje i lakiranje, neće nikada istruliti ili se deformisati. Profili PVC prozora i vrata se čiste krpom i vodom, dok za čišćenje prozora možete koristi standardna hemijska sredstva.

PVC Stolarija Beograd cene

Cena PVC stolarije varirara budući da na tržištu postoji veliki broj proizvođača različitih kvalitieta i cena. Mi u Lenaplastu verujemo samo u najviši kvalitet tako da ćete sa nama biti sigurni da proizvod koji dobijate ispunjava sve predviđene evropske standarde a naša usluga i montaža - vrhunskog kvaliteta.